ISY Ouderplatform

home / ISY Ouderplatform

ISY Ouderplatform

Via ISY ontvangt u Nieuws met betrekking tot uw kind(eren), groep en school. Reageren op specifieke nieuws items is mogelijk. Een Oudergesprek inplannen op uw gewenste tijd gaat nog makkelijker omdat u zelf een tijdslot kan kiezen die voor jou het beste uitkomt. Ook kunt u Toestemming verlenen op bepaalde zaken die door de school worden gevraagd.

Kan uw kind niet naar school vanwege een doktersafspraak, tandartsbezoek of ziekte? ISY Absenties maakt het super eenvoudig om de afwezigheid van uw kind door te geven aan school. Geef de reden, datum en tijdstip van afwezigheid door. De leerkracht is dan direct op de hoogte en kan ook nog een terugkoppeling geven.

Naast de nieuwsitems krijgt u via de Agenda inzicht in de geplande vakantiedagen, studiedagen en schoolactiviteiten, die u direct kan toevoegen aan uw eigen Outlook agenda.

Fotoboek alleen toegankelijk voor ouders / verzorgers basisschool
Met de komst van de AVG-wetgeving werd het voor de basisscholen moeilijk om foto’s openbaar te delen met ouders en/of verzorgers. ISY Fotoboek biedt wel de mogelijkheid om foto’s te delen en te downloaden met alleen de ouders/verzorgers van de klas/school.

Zo krijgt u een kijkje in de groep van uw kind(eren) en blijft u op de hoogte van de belevenissen.

Klik hier om in te loggen bij Isy.

Wilt u uw kind bij ons aanmelden?

Ontdek meer over De Wegwijzer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details