Ons gebouw

home / Ons gebouw

Ons gebouw

Ons schoolgebouw is opgeleverd in 2011. Wij zijn erg trots op onze mooie school!

De school is veilig bereikbaar voor voetgangers en fietser. Het wegvlak voor de school wordt afgesloten tijdens breng- en haaltijden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de school.

Bij het betreden van het gebouw komt u in de ontvangstruimte, waar de conciërge u welkom heet. Van daaruit komt u in de centrale hal. Daar ziet u ons podium, dat tevens dienst doet als bieb, bergruimte en werkruimte. In de hal gymmen onze kleuters. Met vouwwanden kunnen we een deel van de ruimte afschermen.

Rechts van de hal zijn ruime kleutergroepen, gescheiden door een buitenruimte, de patio. Aan de voorkant zijn op de 1e verdieping spreek- en werkkamers van onder andere de directeur en de intern begeleider. Daar bevindt zich ook nog een klaslokaal en de personeelskamer. Van daaruit hebben wij goed zicht op de entree en de parkeerplaats voor de school. Links van de hal werken vier groepen van de middenbouw in ruime lokalen met een gemeenschappelijke verwerkingsruimte ertussen. Bovenaan de trap geldt hetzelfde voor vier bovenbouwgroepen. Buiten op het plein gebruiken twee groepen een tijdelijke uitbreiding, onze unit.

Achter de centrale hal vindt u de ingang van de peuters van peuterspeelzaal Boschkabouters. Zij hebben daar hun eigen speel- en werkruimte en speelplaats. Zo zijn onze kinderen van jongs af aan verbonden met ons mooie schoolgebouw.

Onze kleuters komen zelfstandig door de voordeur naar binnen en van daaruit lopen ze naar hun klaslokaal. Groep 3 tot en met 8 komt zelfstandig binnen via het schoolplein links van de school. Er zijn aparte ingangen voor groep 3-4, de groepen 5 en groep 6-7-8.

gebouw

Wilt u uw kind bij ons aanmelden?

Ontdek meer over De Wegwijzer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details