Aanmelden

home / Aanmelden

Aanmelden

Online aanmelden

Heeft u interesse in onze basisschool? Hopelijk heeft u goede geluiden gehoord en wilt u een keertje komen kijken. Voor het plannen van een rondleiding, vul het contactformulier hieronder in, of stuur een e-mail naar directie.oecbsdewegwijzer@movare.nl of bel naar 045-5315927. Is uw kind drie jaar of ouder? Dan kunt u online aanmelden! Het digitaal aanmeldformulier is HIER te vinden. Daarvoor moet u eenmalig een account aanmaken.

Als u besluit dat De Wegwijzer de juiste keuze is, vult u een aanmeldformulier in. Als dat bij ons is aangekomen, verwerken wij het in onze leerlingadministratie. Daarna krijgt u een e-mail van ons en dan is het even wachten tot vlak voor de vierde verjaardag.

Om uw kind rustig kennis te laten maken met de school en de klas plannen wij één maand voordat het 4 wordt twee wenmomenten in. Dit kunnen hele of halve dagen zijn of een combinatie hiervan. De leerkracht neemt contact met u op. Voor vragen kunt u ook altijd zelf contact opnemen.

Onze instromers worden verdeeld over vier groepen. In alle kleutergroepen zitten kinderen van groep 1 en 2 bij elkaar. Dat doen we omdat kinderen heel veel leren van elkaar.

De kinderen van de kleutergroepen lopen via de hoofdingang alleen naar binnen. Met uitzondering van de eerste school(wen)dagen. Dan mag u uw kind zelf naar de klas brengen.

Hoe eerder we weten dat uw kind naar onze school komt, hoe beter we prognoses kunnen maken. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.

In ons infoboekje “Naar De Wegwijzer” vindt u handige informatie over de start op onze school.

De rijksoverheid heeft veel informatie over de basisschool verzameld op deze website

Bij een overstap naar een andere basisschool nemen wij altijd contact op met de vorige school. De Intern Begeleider zal de mogelijke overstap met u bespreken.

Wilt u uw kind bij ons aanmelden?

Ontdek meer over De Wegwijzer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details