Aanmelden

home / Aanmelden

Aanmelden

Online aanmelden

Heeft u interesse in onze basisschool? Hopelijk heeft u goede geluiden gehoord en wilt u een keertje komen kijken.

Is uw kind jonger dan drie jaar? Aanmelden kan dan nog even niet. Dat mag pas vanaf de derde verjaardag. Wij zorgen voor een herinnering. Ik zet het dan op onze lijst en nodig u uit voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Voor het plannen van een rondleiding, vult u het contactformulier in en vermeld minimaal de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw contactgegevens. Is er al een broer of zus op onze school? Vul dat dan ook in. U kunt ook een e-mail sturen naar directie.oecbsdewegwijzer@movare.nl of bellen naar 045-5315927.

Is uw kind drie jaar of ouder? Dan kunt u online aanmelden! Daarvoor moet u eenmalig een account aanmaken. Als dit account per e-mail bevestigd is, kunt u inloggen. Vul uw gebruikersgegevens in en kies voor De Wegwijzer. Daarna kunt u verder gaan met het invullen van uw gegevens. De school neemt binnen twee weken contact met u op. Gebeurt dat niet, dan is er iets mis gegaan. Mail naar directie.oecbsdewegwijzer@movare.nl   of bel even naar 045-5315927, dan lossen we het op. Gebruik de knop hieronder:

Wilt u liever eerst een rondleiding? vul het contactformulier in en vermeld minimaal de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw contactgegevens. Is er al een broer of zus op onze school? Vul dat dan ook in.

Om uw kind rustig kennis te laten maken met de school en de klas plannen wij één maand voordat het 4 wordt twee wenmomenten in. Dit kunnen hele of halve dagen zijn of een combinatie hiervan. De leerkracht neemt contact met u op. Voor vragen kunt u ook altijd zelf contact opnemen.
Onze instromers worden verdeeld over vier groepen. In alle kleutergroepen zitten kinderen van groep 1 en 2 bij elkaar. Dat doen we omdat kinderen heel veel leren van elkaar.
De kinderen van de kleutergroepen lopen via de hoofdingang alleen naar binnen. Met uitzondering van de eerste school(wen)dagen. Dan mag u uw kind zelf naar de klas brengen.

Hoe eerder we weten dat uw kind naar onze school komt, hoe beter we prognoses kunnen maken. Wacht daarom niet te lang!

In ons infoboekje “Naar De Wegwijzer” vindt u handige informatie over de start op onze school.

De rijksoverheid heeft veel informatie over de basisschool verzameld op deze website

Bij een overstap naar een andere basisschool nemen wij altijd contact op met de vorige school. De intern begeleider van groep 1-2-3 of de intern begeleider van groep 4-8 zal de mogelijke overstap met u bespreken.

Wilt u uw kind bij ons aanmelden?

Ontdek meer over De Wegwijzer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details