Aanmelden

home / Aanmelden

Aanmelden

Beste ouders, onze groepen 1-2 zitten vol in schooljaar 2023-2024. Zoekt u voor dit schooljaar een plekje in een kleutergroep? Dan verwijzen wij u graag naar onze buren (OBS De Speurneus en RKBS An d’r Put).

Heeft u interesse in onze basisschool? Hopelijk heeft u goede geluiden gehoord en wilt u een keertje komen kijken. Voor het plannen van een rondleiding, vul het contactformulier hieronder in, of stuur een e-mail naar directie.oecbsdewegwijzer@movare.nl of bel naar 045-5315927

Als u besluit dat De Wegwijzer de juiste keuze is, vult u een inschrijfformulier in. Als dat bij ons is aangekomen, verwerken wij het in onze leerlingadministratie. Daarna krijgt u een e-mail van ons en dan is het even wachten tot vlak voor de vierde verjaardag.

Wenmomenten

Om uw kind rustig kennis te laten maken met de school en de klas plannen wij één maand voordat het 4 wordt twee wenmomenten in. Dit kunnen hele of halve dagen zijn of een combinatie hiervan. De leerkracht neemt contact met u op. Voor vragen kunt u ook altijd zelf contact opnemen.

Onze instromers worden verdeeld over vier groepen. In alle kleutergroepen zitten kinderen van groep 1 en 2 bij elkaar. Dat doen we omdat kinderen heel veel leren van elkaar.

De kinderen van de kleutergroepen lopen via de hoofdingang alleen naar binnen. Met uitzondering van de eerste school(wen)dagen. Dan mag u uw kind zelf naar de klas brengen.

Wees op tijd

Hoe eerder we weten dat uw kind naar onze school komt, hoe beter we prognoses kunnen maken. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.

Infoboekje

In ons infoboekje “Naar De Wegwijzer” vindt u handige informatie over de start op onze school.

Over de basisschool

De rijksoverheid heeft veel informatie over de basisschool verzameld op deze website

Overstappen

Bij een overstap naar een andere basisschool nemen wij altijd contact op met de vorige school. De Intern Begeleider zal de mogelijke overstap met u bespreken.

Wilt u uw kind bij ons aanmelden?

Ontdek meer over De Wegwijzer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details